Elektriker i Karlskrona

Hitta en riktigt bra elektriker i Karlskrona. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Karlskrona som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Karlskrona kan du välja mellan 14 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Karlskrona för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Karlskrona

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Karlskrona som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

ELIT Blekinge
Saltsjöbadsv. 1 C
371 42 KARLSKRONA


Hallabro Elektriska AB
Tennv. 11 C
371 50 Karlskrona


ELCOM
Uranvägen
371 49 Karlskrona


Assemblin Elteknik AB
Nordskär Gullberna Park
371 54 Karlskrona


LR Installation, Stortvätt
Gullbernav. 1 D
371 43 Karlskrona


ELIAS Syd AB
Gullbernav. 2
371 47 Karlskrona


A C El AB
Tennv. 10
371 50 Karlskrona


Lampans Elinstallationer AB
Bredg. 14
371 32 Karlskrona


Elexperten I Karlskrona AB
Landsvägsg. 3
371 39 KARLSKRONA


Karlskrona Låsservice AB
Järnvägstorget 15
371 34 Karlskrona


Zz Städfirma AB
Kungsmarksv. 27 B
371 44 KARLSKRONA


Crilles Isolering
Gullbernav. 2
371 47 Karlskrona


Happy Homes
Järav. 9
371 50 Karlskrona


E-Light Elinstallationer AB
Gullbernav. 12
371 47 Karlskrona

Kostnad och pris för elektriker i Karlskrona

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Karlskrona du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Karlskrona och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Karlskrona

Det finns minst ett elteknikföretag i Karlskrona som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Karlskrona nedan.

Beskrivning: Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Area: 2 172,38 hektar
Befolkning: 35212, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlskrona om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Karlskrona.

När du behöver en elektriker i Karlskrona för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 14 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Karlskrona rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Blekinge.

Jour elektriker i Karlskrona

Om du bor i området omkring Karlskrona och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Karlskrona och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Karlskrona dygnet runt.