Elektriker i Dala-Husby

Hitta en riktigt bra elektriker i Dala-Husby. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Dala-Husby som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Dala-Husby kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Dala-Husby för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Dala-Husby

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Dala-Husby som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Husbykapellet
Smedbyv. 35
776 97 Dala


Erlandssons El AB
Sundfiske 17
776 97 Dala


Sers Elservice
Berga 133
776 97 Dala

Kostnad och pris för elektriker i Dala-Husby

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Dala-Husby du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Dala-Husby och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Dala-Husby

Det finns minst ett elteknikföretag i Dala-Husby som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Dala-Husby nedan.

Beskrivning: Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Area: 70,36 hektar
Befolkning: 256, år 2010

Här kan du läsa mer om Dala-Husby om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Dala-Husby.

När du behöver en elektriker i Dala-Husby för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Dala-Husby rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Dalarna.

Jour elektriker i Dala-Husby

Om du bor i området omkring Dala-Husby och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Dala-Husby och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Dala-Husby dygnet runt.