Elektriker i Säter

Hitta en riktigt bra elektriker i Säter. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Säter som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Säter kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Säter för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Säter

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Säter som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Midroc Electro AB
Herråkersv. 1
783 35 SÄTER


Lindell Montage & Sanering
Fogdeg. 15
783 34 Säter


Strandvägen 10
Mörkö 21
783 90 Säter


Tobbe Micke Industriel AB
Yttre Heden 48
783 90 Säter

Kostnad och pris för elektriker i Säter

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Säter du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Säter och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Säter

Det finns minst ett elteknikföretag i Säter som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Säter nedan.

Beskrivning: Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Area: 624,53 km2
Befolkning: 10939, år 2015

Här kan du läsa mer om Säter om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Säter.

När du behöver en elektriker i Säter för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Säter rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Dalarna.

Jour elektriker i Säter

Om du bor i området omkring Säter och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Säter och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Säter dygnet runt.