Elektriker i Österfärnebo

Hitta en riktigt bra elektriker i Österfärnebo. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Österfärnebo som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Österfärnebo kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Österfärnebo för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Österfärnebo

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Österfärnebo som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Österfärnebo El Ek. För.
Gysingsstigen 7
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Alricson, Per
Västanhedev. 34
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Kostnad och pris för elektriker i Österfärnebo

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Österfärnebo du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Österfärnebo och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Österfärnebo

Det finns minst ett elteknikföretag i Österfärnebo som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Österfärnebo nedan.

Beskrivning: Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Area: 116,33 hektar
Befolkning: 483, år 2010

Här kan du läsa mer om Österfärnebo om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Österfärnebo.

När du behöver en elektriker i Österfärnebo för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Österfärnebo rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Gävleborg.

Jour elektriker i Österfärnebo

Om du bor i området omkring Österfärnebo och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Österfärnebo och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Österfärnebo dygnet runt.