Elektriker i Stånga

Hitta en riktigt bra elektriker i Stånga. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Stånga som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Stånga kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Stånga för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Stånga

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Stånga som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

När EL
När Hallute 167
623 48 Stånga


Stånga Eltjänst
0498 - 48 27 59Stånga Rör & El AB
Stånga Gumbalde 802
623 60 Stånga

Kostnad och pris för elektriker i Stånga

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Stånga du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Stånga och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Stånga

Det finns minst ett elteknikföretag i Stånga som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Stånga nedan.

Beskrivning: Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Area: 104,76 hektar
Befolkning: 317, år 2010

Här kan du läsa mer om Stånga om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Stånga.

När du behöver en elektriker i Stånga för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Stånga rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Gotland.

Jour elektriker i Stånga

Om du bor i området omkring Stånga och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Stånga och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Stånga dygnet runt.