Elektriker i Våxtorp

Hitta en riktigt bra elektriker i Våxtorp. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Våxtorp som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Våxtorp kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Våxtorp för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Våxtorp

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Våxtorp som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Kronqvist Elfirma AB
Byg. 2
312 75 VÅXTORP


Peter Mittag
Sjöalt 392
312 98 Våxtorp

Kostnad och pris för elektriker i Våxtorp

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Våxtorp du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Våxtorp och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Våxtorp

Det finns minst ett elteknikföretag i Våxtorp som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Våxtorp nedan.

Beskrivning: Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Area: 136,45 hektar
Befolkning: 970, år 2010

Här kan du läsa mer om Våxtorp om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Våxtorp.

När du behöver en elektriker i Våxtorp för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Våxtorp rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Halland.

Jour elektriker i Våxtorp

Om du bor i området omkring Våxtorp och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Våxtorp och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Våxtorp dygnet runt.