Elektriker i Bräcke

Hitta en riktigt bra elektriker i Bräcke. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Bräcke som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Bräcke kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Bräcke för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Bräcke

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Bräcke som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Marklunds El i Bräcke AB
Riksv. 1
840 60 Bräcke


Pålles El I Nyhem, AB
Nyhem 234 C
840 60 Bräcke


Oves El i Bräcke
Gränsg. 15
840 60 Bräcke


Oves El
Gränsg. 15
840 60 Bräcke


El Martin
Jämtlandsg. 21
840 60 Bräcke

Kostnad och pris för elektriker i Bräcke

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Bräcke du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Bräcke och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Bräcke

Det finns minst ett elteknikföretag i Bräcke som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Bräcke nedan.

Beskrivning: Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Area: 200,24 hektar
Befolkning: 1651, år 2010

Här kan du läsa mer om Bräcke om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Bräcke.

När du behöver en elektriker i Bräcke för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 5 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Bräcke rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Bräcke

Om du bor i området omkring Bräcke och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Bräcke och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Bräcke dygnet runt.