Elektriker i Funäsdalen

Hitta en riktigt bra elektriker i Funäsdalen. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Funäsdalen som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Funäsdalen kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Funäsdalen för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Funäsdalen

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Funäsdalen som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Rörosv. 39
840 95 FUNÄSDALEN


Elskarven i Funäsdalen AB
Rörosv. 39
840 95 FUNÄSDALEN


El & Styr Funäsdalen / Vemdalen
Åkerv. 16
840 95 FUNÄSDALEN


Näséns Byggnads AB
Rörosv. 80
840 95 FUNÄSDALEN


Hbrandén Service, AB
Sommarv. 11
840 95 FUNÄSDALEN


Tcr Bygg & Consult AB
Stenbacksv. 10
840 95 FUNÄSDALEN


J P El & VVS Teknik AB
Åkerv. 30
840 95 FUNÄSDALEN


Nilson & Jonsson HB
Rörosv. 43
840 95 FUNÄSDALEN

Kostnad och pris för elektriker i Funäsdalen

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Funäsdalen du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Funäsdalen och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Funäsdalen

Det finns minst ett elteknikföretag i Funäsdalen som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Funäsdalen nedan.

Beskrivning: Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Area: 175,45 hektar
Befolkning: 890, år 2010

Här kan du läsa mer om Funäsdalen om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Funäsdalen.

När du behöver en elektriker i Funäsdalen för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Funäsdalen rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Funäsdalen

Om du bor i området omkring Funäsdalen och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Funäsdalen och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Funäsdalen dygnet runt.