Elektriker i Hackås

Hitta en riktigt bra elektriker i Hackås. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Hackås som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Hackås kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Hackås för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Hackås

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Hackås som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elexperten i Jämtland AB
Tallv. 6
830 23 Hackås


Elservice Hackås
Östnår 287
830 23 Hackås

Kostnad och pris för elektriker i Hackås

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Hackås du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Hackås och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Hackås

Det finns minst ett elteknikföretag i Hackås som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Hackås nedan.

Beskrivning: Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Area: 91,88 hektar
Befolkning: 480, år 2010

Här kan du läsa mer om Hackås om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Hackås.

När du behöver en elektriker i Hackås för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Hackås rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Hackås

Om du bor i området omkring Hackås och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Hackås och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Hackås dygnet runt.