Elektriker i Järpen

Hitta en riktigt bra elektriker i Järpen. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Järpen som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Järpen kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Järpen för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Järpen

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Järpen som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Älvservice AB
Bonäshamn 643
830 05 Järpen


Elkedjan
Skansv. 67
830 05 Järpen


Nickos El & Service AB
Skansv. 71
830 05 Järpen


Järpens El & Byggmaterial AB
Skansv. 67
830 05 Järpen


Landströms i Kall AB
Kall Kronjägaren 12
830 05 Järpen


Mp Future AB
Brov. 5
830 05 Järpen

Kostnad och pris för elektriker i Järpen

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Järpen du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Järpen och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Järpen

Det finns minst ett elteknikföretag i Järpen som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Järpen nedan.

Beskrivning: Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Area: 217,14 hektar
Befolkning: 1408, år 2010

Här kan du läsa mer om Järpen om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Järpen.

När du behöver en elektriker i Järpen för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 6 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Järpen rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Järpen

Om du bor i området omkring Järpen och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Järpen och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Järpen dygnet runt.