Elektriker i Kälarne

Hitta en riktigt bra elektriker i Kälarne. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Kälarne som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Kälarne kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Kälarne för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Kälarne

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Kälarne som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Tommy Olssons El AB
Hucksjöåsen 142
840 64 Kälarne


Lydéns El AB
Hästskov. 19
840 64 Kälarne


Kälarne-Gällö-Bräcke Fibernät Ekonomisk Förening
Skogsv. 1
840 64 Kälarne

Kostnad och pris för elektriker i Kälarne

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Kälarne du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Kälarne och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Kälarne

Det finns minst ett elteknikföretag i Kälarne som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Kälarne nedan.

Beskrivning: Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Area: 144,61 hektar
Befolkning: 451, år 2010

Här kan du läsa mer om Kälarne om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Kälarne.

När du behöver en elektriker i Kälarne för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Kälarne rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Kälarne

Om du bor i området omkring Kälarne och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Kälarne och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Kälarne dygnet runt.