Elektriker i Mattmar

Hitta en riktigt bra elektriker i Mattmar. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Mattmar som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Mattmar kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Mattmar för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Mattmar

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Mattmar som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Halvarsson El AB, Håkan
Gåije 145
830 02 MATTMAR


Lutz Service Enskild Näringsidkare
Bäckudden 205
830 02 MATTMAR


El-Tjänst, Sigmund Olsen
Gräftebacken 525
830 02 MATTMAR

Kostnad och pris för elektriker i Mattmar

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Mattmar du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Mattmar och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Mattmar

Det finns minst ett elteknikföretag i Mattmar som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Mattmar nedan.

Beskrivning: Mattmar är en småort i Mattmars socken i Åre kommun i mitten av Jämtland. Den närmaste större grannorten är Mörsil. Mittbanan delar Mattmar i två delar. Strax öster om Mattmar ligger Mattmars kyrkby med Mattmars kyrka.

Area: 40 hektar
Befolkning: 143, år 2010

Här kan du läsa mer om Mattmar om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Mattmar.

När du behöver en elektriker i Mattmar för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Mattmar rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Mattmar

Om du bor i området omkring Mattmar och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Mattmar och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Mattmar dygnet runt.