Elektriker i Offerdal

Hitta en riktigt bra elektriker i Offerdal. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Offerdal som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Offerdal kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Offerdal för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Offerdal

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Offerdal som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Jemtel AB
Sågv. 4
830 51 Offerdal


Jönssons El AB
Sågv. 4
830 51 Offerdal

Kostnad och pris för elektriker i Offerdal

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Offerdal du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Offerdal och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Offerdal

Det finns minst ett elteknikföretag i Offerdal som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Offerdal nedan.

Beskrivning: Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Area: 2 137 km2
Befolkning: 2265, år 2010

Här kan du läsa mer om Offerdal om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Offerdal.

När du behöver en elektriker i Offerdal för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Offerdal rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Offerdal

Om du bor i området omkring Offerdal och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Offerdal och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Offerdal dygnet runt.