Elektriker i Strömsund

Hitta en riktigt bra elektriker i Strömsund. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Strömsund som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Strömsund kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Strömsund för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Strömsund

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Strömsund som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Bredgårdsg. 6
833 31 STRÖMSUND


ONE Nordic
Skräddaruddsg. 10
833 35 STRÖMSUND


Elservice i Strömsund Lars Damander
Näsviken 175
833 92 Strömsund


B-Å:S El
Solbacken 3 C
833 34 Strömsund


Boks Skog&El, AB
Vallen 115
833 93 STRÖMSUND


Johnsons El i Strömsund
Sjöviksv. 8
833 35 STRÖMSUND


Stellans Elservice
Storg. 61
833 33 STRÖMSUND

Kostnad och pris för elektriker i Strömsund

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Strömsund du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Strömsund och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Strömsund

Det finns minst ett elteknikföretag i Strömsund som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Strömsund nedan.

Beskrivning: Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Area: 362,66 hektar
Befolkning: 3589, år 2010

Här kan du läsa mer om Strömsund om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Strömsund.

När du behöver en elektriker i Strömsund för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Strömsund rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Strömsund

Om du bor i området omkring Strömsund och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Strömsund och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Strömsund dygnet runt.