Elektriker i Stugun

Hitta en riktigt bra elektriker i Stugun. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Stugun som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Stugun kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Stugun för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Stugun

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Stugun som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Gjurds v. 2
830 76 Stugun


El-Center
Borgänge 140
830 76 Stugun


Elektrikern i Mörtån
Mörtån 134
830 76 Stugun

Kostnad och pris för elektriker i Stugun

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Stugun du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Stugun och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Stugun

Det finns minst ett elteknikföretag i Stugun som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Stugun nedan.

Beskrivning: Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Area: 124,09 hektar
Befolkning: 659, år 2010

Här kan du läsa mer om Stugun om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Stugun.

När du behöver en elektriker i Stugun för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Stugun rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jämtland.

Jour elektriker i Stugun

Om du bor i området omkring Stugun och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Stugun och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Stugun dygnet runt.