Elektriker i Bor

Hitta en riktigt bra elektriker i Bor. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Bor som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Bor kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Bor för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Bor

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Bor som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elajo El & Energiteknik AB
Mjölnarev. 2
330 15 BOR


Harryssons Fiber & Telebygg AB
Gällaryd Hagstugan
330 15 BOR


JK Elteknik AB
Skaverås
330 15 BOR

Kostnad och pris för elektriker i Bor

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Bor du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Bor och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Bor

Det finns minst ett elteknikföretag i Bor som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Bor nedan.

Beskrivning: Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Area: 157,36 hektar
Befolkning: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om Bor om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Bor.

När du behöver en elektriker i Bor för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Bor rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jönköping.

Jour elektriker i Bor

Om du bor i området omkring Bor och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Bor och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Bor dygnet runt.