Elektriker i Reftele

Hitta en riktigt bra elektriker i Reftele. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Reftele som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Reftele kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Reftele för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Reftele

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Reftele som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Kommanditbolaget Reftele Elservice
Ölmestadsv. 4
330 21 Reftele


Westbo Maskinelektro AB
Norra v. 21
330 21 Reftele


Gi Eriksson Vind AB
Ölmestadsv. 21
330 21 Reftele


Lönnberg Eltjänst I Reftele AB
Mällby SÖDERGÅRD
330 21 Reftele


Sandbergs Eltjänst I Reftele AB
Åsv. 5
330 21 Reftele


Liljedahls El & Service
Järnvägsg. 25
330 21 Reftele


Elajo El & Energiteknik AB
Storg. 43
330 21 Reftele

Kostnad och pris för elektriker i Reftele

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Reftele du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Reftele och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Reftele

Det finns minst ett elteknikföretag i Reftele som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Reftele nedan.

Beskrivning: Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Area: 159,86 hektar
Befolkning: 1282, år 2010

Här kan du läsa mer om Reftele om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Reftele.

När du behöver en elektriker i Reftele för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Reftele rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jönköping.

Jour elektriker i Reftele

Om du bor i området omkring Reftele och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Reftele och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Reftele dygnet runt.