Elektriker i Sommen

Hitta en riktigt bra elektriker i Sommen. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Sommen som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Sommen kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Sommen för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Sommen

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Sommen som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Löfgrens El i Tranås AB
Sjöstigen 2
573 61 SOMMEN


Ströms El I Sommen AB
Västerskogsg. 20
573 61 SOMMEN

Kostnad och pris för elektriker i Sommen

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Sommen du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Sommen och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Sommen

Det finns minst ett elteknikföretag i Sommen som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Sommen nedan.

Beskrivning: Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Area: 129,05 hektar
Befolkning: 772, år 2010

Här kan du läsa mer om Sommen om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Sommen.

När du behöver en elektriker i Sommen för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Sommen rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Jönköping.

Jour elektriker i Sommen

Om du bor i området omkring Sommen och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Sommen och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Sommen dygnet runt.