Elektriker i Degerhamn

Hitta en riktigt bra elektriker i Degerhamn. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Degerhamn som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Degerhamn kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Degerhamn för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Degerhamn

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Degerhamn som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Daniels El Öland AB
Gammalsby 107
386 64 Degerhamn


Rolfs Elektriska AB
Myrdalsg. 17
386 63 DEGERHAMN

Kostnad och pris för elektriker i Degerhamn

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Degerhamn du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Degerhamn och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Degerhamn

Det finns minst ett elteknikföretag i Degerhamn som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Degerhamn nedan.

Beskrivning: Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Area: 103,20 hektar
Befolkning: 331, år 2010

Här kan du läsa mer om Degerhamn om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Degerhamn.

När du behöver en elektriker i Degerhamn för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Degerhamn rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Kalmar.

Jour elektriker i Degerhamn

Om du bor i området omkring Degerhamn och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Degerhamn och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Degerhamn dygnet runt.