Elektriker i Figeholm

Hitta en riktigt bra elektriker i Figeholm. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Figeholm som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Figeholm kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Figeholm för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Figeholm

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Figeholm som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Midroc Electro AB
Allég. 21
572 75 FIGEHOLM


Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Simpevarp 200
572 95 FIGEHOLM

Kostnad och pris för elektriker i Figeholm

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Figeholm du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Figeholm och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Figeholm

Det finns minst ett elteknikföretag i Figeholm som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Figeholm nedan.

Beskrivning: Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Area: 85,36 hektar
Befolkning: 734, år 2010

Här kan du läsa mer om Figeholm om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Figeholm.

När du behöver en elektriker i Figeholm för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Figeholm rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Kalmar.

Jour elektriker i Figeholm

Om du bor i området omkring Figeholm och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Figeholm och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Figeholm dygnet runt.