Elektriker i Gamleby

Hitta en riktigt bra elektriker i Gamleby. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Gamleby som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Gamleby kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Gamleby för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Gamleby

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Gamleby som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Gamleby Elbyrå AB
Loftag. 6
594 32 Gamleby


Elkedjan
Gamleby Centrum
594 31 GAMLEBY


Solortus AB
Björnsholmsv. 16
594 93 GAMLEBY


Henric i Nilsson
Åsg. 23
594 30 Gamleby


El-Styrkan i Gamleby AB
Västerviksv. 13
594 30 Gamleby


Andersson Sören i Gamleby AB
Vallåkrag. 1
594 31 GAMLEBY


Elinstallationer Örjan Nilsson AB
Västerviksv. 2
594 30 Gamleby


Bacoll AB
Nygård 6
594 93 GAMLEBY


Nido Elteknik AB
Tallg. 39
594 30 Gamleby


Elajo El & Energiteknik AB
Odensviv. 1
594 32 Gamleby

Kostnad och pris för elektriker i Gamleby

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Gamleby du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Gamleby och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Gamleby

Det finns minst ett elteknikföretag i Gamleby som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Gamleby nedan.

Beskrivning: Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Area: 317,87 hektar
Befolkning: 2775, år 2010

Här kan du läsa mer om Gamleby om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Gamleby.

När du behöver en elektriker i Gamleby för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 10 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Gamleby rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Kalmar.

Jour elektriker i Gamleby

Om du bor i området omkring Gamleby och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Gamleby och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Gamleby dygnet runt.