Elektriker i Överum

Hitta en riktigt bra elektriker i Överum. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Överum som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Överum kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Överum för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Överum

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Överum som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

El & Automation I Överum AB
Bruksg. 8
590 96 ÖVERUM


Bl El & Industriservice AB
Bruksg. 8
590 96 ÖVERUM


AB Janssons Elbyrå
Adelswärdsv. 5
590 96 ÖVERUM


Janssons Elektriska Byrå, AB
Adelswärdsv. 5
590 96 ÖVERUM

Kostnad och pris för elektriker i Överum

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Överum du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Överum och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Överum

Det finns minst ett elteknikföretag i Överum som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Överum nedan.

Beskrivning: Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Area: 191,88 hektar
Befolkning: 1203, år 2010

Här kan du läsa mer om Överum om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Överum.

När du behöver en elektriker i Överum för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Överum rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Kalmar.

Jour elektriker i Överum

Om du bor i området omkring Överum och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Överum och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Överum dygnet runt.