Elektriker i Rockneby

Hitta en riktigt bra elektriker i Rockneby. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Rockneby som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Rockneby kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Rockneby för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Rockneby

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Rockneby som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

El-Montage
Knapegårdsg. 13
395 93 Rockneby


ELAB
Drag 110
395 94 ROCKNEBY


Isolerteknik Kalmar AB
S. Dragsviken 615
395 94 ROCKNEBY


Nöbble Gård AB
Nöbble Gård 110
395 93 Rockneby


Eljobb Frank Börjesson AB
Revsudden 123
395 94 ROCKNEBY

Kostnad och pris för elektriker i Rockneby

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Rockneby du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Rockneby och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Rockneby

Det finns minst ett elteknikföretag i Rockneby som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Rockneby nedan.

Beskrivning: Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Area: 163,33 hektar
Befolkning: 869, år 2010

Här kan du läsa mer om Rockneby om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Rockneby.

När du behöver en elektriker i Rockneby för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 5 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Rockneby rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Kalmar.

Jour elektriker i Rockneby

Om du bor i området omkring Rockneby och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Rockneby och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Rockneby dygnet runt.