Elektriker i Timmernabben

Hitta en riktigt bra elektriker i Timmernabben. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Timmernabben som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Timmernabben kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Timmernabben för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Timmernabben

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Timmernabben som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Allt i El Tillinge AB
Vårstigen 6
380 52 Timmernabben

Kostnad och pris för elektriker i Timmernabben

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Timmernabben du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Timmernabben och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Timmernabben

Det finns minst ett elteknikföretag i Timmernabben som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Timmernabben nedan.

Beskrivning: Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Area: 148,75 hektar
Befolkning: 1276, år 2010

Här kan du läsa mer om Timmernabben om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Timmernabben.

När du behöver en elektriker i Timmernabben för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Timmernabben rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Kalmar.

Jour elektriker i Timmernabben

Om du bor i området omkring Timmernabben och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Timmernabben och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Timmernabben dygnet runt.