Elektriker i Ingelstad

Hitta en riktigt bra elektriker i Ingelstad. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Ingelstad som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Ingelstad kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Ingelstad för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Ingelstad

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Ingelstad som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Jipu Electric AB
Ingelstads Nöbbele Fridhem
360 44 Ingelstad


Ingelstads El & Maskinservice
Åkerv. 7
360 44 Ingelstad


Ses Telekonsult
Ingelstad Backagård 1
360 44 Ingelstad

Kostnad och pris för elektriker i Ingelstad

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Ingelstad du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Ingelstad och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Ingelstad

Det finns minst ett elteknikföretag i Ingelstad som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Ingelstad nedan.

Beskrivning: Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Area: 210,79 hektar
Befolkning: 1674, år 2010

Här kan du läsa mer om Ingelstad om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Ingelstad.

När du behöver en elektriker i Ingelstad för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Ingelstad rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Kronoberg.

Jour elektriker i Ingelstad

Om du bor i området omkring Ingelstad och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Ingelstad och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Ingelstad dygnet runt.