Elektriker i Gammelstad

Hitta en riktigt bra elektriker i Gammelstad. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Gammelstad som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Gammelstad kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Gammelstad för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Gammelstad

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Gammelstad som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Teknisol I Luleå AB
Terminalspåret 6
954 32 Gammelstad


Kalkyl & Projekttjänst i Norr AB
Rödklöverstigen 22
954 35 GAMMELSTAD


Gammelstads Larm Teknik
Linv. 16
954 32 Gammelstad


G.M.H. Norrbotten, AB
Räfsarstigen 104
954 34 Gammelstad


El o. Industrimontage Norrbotten AB
Hantverksv. 2
954 33 GAMMELSTAD


Bioptima AB
Hantverksv. 11
954 33 GAMMELSTAD

Kostnad och pris för elektriker i Gammelstad

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Gammelstad du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Gammelstad och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Gammelstad

Det finns minst ett elteknikföretag i Gammelstad som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Gammelstad nedan.

Beskrivning: Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Area: 619,93 hektar
Befolkning: 4960, år 2010

Här kan du läsa mer om Gammelstad om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Gammelstad.

När du behöver en elektriker i Gammelstad för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 6 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Gammelstad rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Gammelstad

Om du bor i området omkring Gammelstad och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Gammelstad och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Gammelstad dygnet runt.