Elektriker i Hedenäset

Hitta en riktigt bra elektriker i Hedenäset. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Hedenäset som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Hedenäset kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Hedenäset för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Hedenäset

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Hedenäset som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Östra Norrbottens Larmmontage och Teknik
Älvv. 288
957 95 Hedenäset


Alf Simu El
Risudden 121
957 95 Hedenäset

Kostnad och pris för elektriker i Hedenäset

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Hedenäset du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Hedenäset och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Hedenäset

Det finns minst ett elteknikföretag i Hedenäset som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Hedenäset nedan.

Beskrivning: Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Area: 198,16 hektar
Befolkning: 270, år 2010

Här kan du läsa mer om Hedenäset om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Hedenäset.

När du behöver en elektriker i Hedenäset för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Hedenäset rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Hedenäset

Om du bor i området omkring Hedenäset och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Hedenäset och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Hedenäset dygnet runt.