Elektriker i Hortlax

Hitta en riktigt bra elektriker i Hortlax. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Hortlax som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Hortlax kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Hortlax för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Hortlax

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Hortlax som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

A W Portservice
Soldatv. 46
944 91 HORTLAX


Hortlax Elektriska AB
Kullbacksv. 23
944 31 HORTLAX

Kostnad och pris för elektriker i Hortlax

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Hortlax du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Hortlax och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Hortlax

Det finns minst ett elteknikföretag i Hortlax som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Hortlax nedan.

Beskrivning: Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Area: 148,88 hektar
Befolkning: 1248, år 2010

Här kan du läsa mer om Hortlax om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Hortlax.

När du behöver en elektriker i Hortlax för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Hortlax rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Hortlax

Om du bor i området omkring Hortlax och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Hortlax och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Hortlax dygnet runt.