Elektriker i Öjebyn

Hitta en riktigt bra elektriker i Öjebyn. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Öjebyn som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Öjebyn kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Öjebyn för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Öjebyn

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Öjebyn som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elmontage i Piteå AB
Hammarv. 7
943 36 öjebyn


Elteknik i Piteå AB
Hammarv. 51
943 36 öjebyn


Reklam City Sverige AB
Prylv. 7
943 36 öjebyn


Piteå Teknik & Entreprenad AB
Hammarv. 29
943 36 öjebyn


Goodtech Projects & Services AB
Hammarv. 11
943 36 öjebyn

Kostnad och pris för elektriker i Öjebyn

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Öjebyn du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Öjebyn och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Öjebyn

Det finns minst ett elteknikföretag i Öjebyn som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Öjebyn nedan.

Beskrivning: Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Area:
Befolkning: 4008, år 1990

Här kan du läsa mer om Öjebyn om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Öjebyn.

När du behöver en elektriker i Öjebyn för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 5 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Öjebyn rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Öjebyn

Om du bor i området omkring Öjebyn och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Öjebyn och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Öjebyn dygnet runt.