Elektriker i Övertorneå

Hitta en riktigt bra elektriker i Övertorneå. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Övertorneå som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Övertorneå kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Övertorneå för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Övertorneå

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Övertorneå som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Hemv. 9 B
957 31 ÖVERTORNEÅ


ABvee
Tingshusv. 23
957 31 ÖVERTORNEÅ


Utbildning Nord
Skolv. 12
957 31 ÖVERTORNEÅ


Powerservice Nord AB
Sidogränd 3
957 32 övertorneå


Heikkiläs Såg och Hyvleri
Kangasv. 42
957 32 övertorneå


Övertorneå Elektriska AB
Kronv. 34
957 32 övertorneå


Nordkalottens El AB
Hemv. 9
957 31 ÖVERTORNEÅ


Plastia AB
Älvv. 7
957 31 ÖVERTORNEÅ


AB Vee
Tingshusv. 23
957 31 ÖVERTORNEÅ

Kostnad och pris för elektriker i Övertorneå

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Övertorneå du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Övertorneå och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Övertorneå

Det finns minst ett elteknikföretag i Övertorneå som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Övertorneå nedan.

Beskrivning: Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Area: 268,68 hektar
Befolkning: 1912, år 2010

Här kan du läsa mer om Övertorneå om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Övertorneå.

När du behöver en elektriker i Övertorneå för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 9 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Övertorneå rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Övertorneå

Om du bor i området omkring Övertorneå och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Övertorneå och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Övertorneå dygnet runt.