Elektriker i Pajala

Hitta en riktigt bra elektriker i Pajala. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Pajala som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Pajala kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Pajala för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Pajala

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Pajala som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elkedjan
Kirunav. 2
984 31 Pajala


Lundqvist Elektriska
Kirunav. 2
984 31 Pajala


El-Göran
Hantverkareg. 7
984 32 PAJALA


Tornedalens Fastigheter AB
Hantverkareg. 20
984 32 PAJALA


Karlströms El och Mek
Kitkiöjärvi 4
984 99 Pajala


Sleipner Solutions AB
Kolari 26
984 91 Pajala


Goodtech Projects & Services AB
Soukolov. 27
984 32 PAJALA

Kostnad och pris för elektriker i Pajala

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Pajala du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Pajala och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Pajala

Det finns minst ett elteknikföretag i Pajala som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Pajala nedan.

Beskrivning: Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Area: 377,83 hektar
Befolkning: 1958, år 2010

Här kan du läsa mer om Pajala om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Pajala.

När du behöver en elektriker i Pajala för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Pajala rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Pajala

Om du bor i området omkring Pajala och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Pajala och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Pajala dygnet runt.