Elektriker i Porjus

Hitta en riktigt bra elektriker i Porjus. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Porjus som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Porjus kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Porjus för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Porjus

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Porjus som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Sajens Service
V. Strand 291
982 60 Porjus


Laponia Service AB
Fjällg. 3
982 60 Porjus


Laponia Service
Fjällg. 3
982 60 Porjus

Kostnad och pris för elektriker i Porjus

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Porjus du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Porjus och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Porjus

Det finns minst ett elteknikföretag i Porjus som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Porjus nedan.

Beskrivning: Porjus är en tätort i Jokkmokks kommun, Lappland, Norrbottens län. Samhället kom till i början av 1900-talet i samband med att Porjus kraftverk byggdes här i Stora Luleälv, vid utloppet av Stora Lulevatten åren 1910-1915. Åren 1971-1982 byggdes den nya kraftstationen.

Area: 73,83 hektar
Befolkning: 328, år 2010

Här kan du läsa mer om Porjus om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Porjus.

När du behöver en elektriker i Porjus för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Porjus rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Porjus

Om du bor i området omkring Porjus och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Porjus och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Porjus dygnet runt.