Elektriker i Svappavaara

Hitta en riktigt bra elektriker i Svappavaara. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Svappavaara som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Svappavaara kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Svappavaara för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Svappavaara

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Svappavaara som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Svappavaara El & VVS AB
Hyttstigen 3
980 20 SVAPPAVAARA

Kostnad och pris för elektriker i Svappavaara

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Svappavaara du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Svappavaara och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Svappavaara

Det finns minst ett elteknikföretag i Svappavaara som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Svappavaara nedan.

Beskrivning: Svappavaara är en tätort i Kiruna kommun, Norrbottens län, vid Europaväg 10 och Europaväg 45 och som ligger tre mil norr om Puoltikasvaara och fyra mil sydöst om Kiruna. Det finns en kyrka från 1960-talet. Svappavaara har även Konsum-butik, bensinstation, bibliotek, sporthall, hembygdsförening (Hurugården) och en grundskola.

Area: 91,51 hektar
Befolkning: 417, år 2010

Här kan du läsa mer om Svappavaara om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Svappavaara.

När du behöver en elektriker i Svappavaara för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 1 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Svappavaara rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Norrbotten.

Jour elektriker i Svappavaara

Om du bor i området omkring Svappavaara och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Svappavaara och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Svappavaara dygnet runt.