Elektriker i Odensbacken

Hitta en riktigt bra elektriker i Odensbacken. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Odensbacken som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Odensbacken kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Odensbacken för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Odensbacken

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Odensbacken som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Nordic Energy Partner AB
Torgv. 4
715 31 Odensbacken


TK-El
Lännäs 348
715 94 ODENSBACKEN


Jawa Energimontage
Tångsätter 364
715 94 ODENSBACKEN


Boströms El & Tele
Tybble 726
715 94 ODENSBACKEN


Tk-El Tomas Kållin
Lännäs 348
715 94 ODENSBACKEN


Boströms El & Tele I Örebro AB
Tybble 726
715 94 ODENSBACKEN

Kostnad och pris för elektriker i Odensbacken

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Odensbacken du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Odensbacken och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Odensbacken

Det finns minst ett elteknikföretag i Odensbacken som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Odensbacken nedan.

Beskrivning: Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Area: 146,76 hektar
Befolkning: 1374, år 2010

Här kan du läsa mer om Odensbacken om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Odensbacken.

När du behöver en elektriker i Odensbacken för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 6 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Odensbacken rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Örebro.

Jour elektriker i Odensbacken

Om du bor i området omkring Odensbacken och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Odensbacken och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Odensbacken dygnet runt.