Elektriker i Pålsboda

Hitta en riktigt bra elektriker i Pålsboda. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Pålsboda som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Pålsboda kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Pålsboda för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Pålsboda

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Pålsboda som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Oddmi AB
Stenstorp Karlsberg 127
697 92 Pålsboda


Björlins El
Krustorp
697 92 Pålsboda


Sweltec/Svensk Elteknik AB
Norrg. 8 B
697 30 Pålsboda


Svenska Pur-Construction AB
Korpetorp Karlshammar 127
697 92 Pålsboda


Björlins El
Krustorp 158
697 92 Pålsboda

Kostnad och pris för elektriker i Pålsboda

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Pålsboda du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Pålsboda och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Pålsboda

Det finns minst ett elteknikföretag i Pålsboda som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Pålsboda nedan.

Beskrivning: Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Area: 146,43 hektar
Befolkning: 1552, år 2010

Här kan du läsa mer om Pålsboda om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Pålsboda.

När du behöver en elektriker i Pålsboda för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 5 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Pålsboda rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Örebro.

Jour elektriker i Pålsboda

Om du bor i området omkring Pålsboda och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Pålsboda och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Pålsboda dygnet runt.