Elektriker i Storå

Hitta en riktigt bra elektriker i Storå. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Storå som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Storå kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Storå för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Storå

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Storå som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Fanthyttans Elektriska
Fanthyttan 215
711 96 Storå


Eriks El- och Elektronikservice
Kallernäs 523
711 96 Storå

Kostnad och pris för elektriker i Storå

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Storå du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Storå och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Storå

Det finns minst ett elteknikföretag i Storå som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Storå nedan.

Beskrivning: Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Area: 612,81 hektar
Befolkning: 1933, år 2010

Här kan du läsa mer om Storå om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Storå.

När du behöver en elektriker i Storå för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Storå rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Örebro.

Jour elektriker i Storå

Om du bor i området omkring Storå och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Storå och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Storå dygnet runt.