Elektriker i Borensberg

Hitta en riktigt bra elektriker i Borensberg. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Borensberg som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Borensberg kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Borensberg för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Borensberg

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Borensberg som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Westmans Konsult I Linköping, AB
Vråkg. 2
590 29 Borensberg


Ebborp Lantbruk AB
Ebborp
590 28 BORENSBERG


BoreNet AB
Skänningev. 9
590 31 BORENSBERG

Kostnad och pris för elektriker i Borensberg

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Borensberg du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Borensberg och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Borensberg

Det finns minst ett elteknikföretag i Borensberg som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Borensberg nedan.

Beskrivning: Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Area: 240,25 hektar
Befolkning: 2886, år 2010

Här kan du läsa mer om Borensberg om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Borensberg.

När du behöver en elektriker i Borensberg för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Borensberg rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Östergötland.

Jour elektriker i Borensberg

Om du bor i området omkring Borensberg och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Borensberg och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Borensberg dygnet runt.