Elektriker i Boxholm

Hitta en riktigt bra elektriker i Boxholm. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Boxholm som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Boxholm kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Boxholm för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Boxholm

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Boxholm som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Janssons Elektro AB
Annexg. 2
590 12 Boxholm


MB Isolering
Boxholmsv. 8
590 15 BOXHOLM


Hageby Elservice AB
Hageby
590 16 Boxholm

Kostnad och pris för elektriker i Boxholm

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Boxholm du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Boxholm och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Boxholm

Det finns minst ett elteknikföretag i Boxholm som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Boxholm nedan.

Beskrivning: Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Area: 439,43 hektar
Befolkning: 3194, år 2010

Här kan du läsa mer om Boxholm om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Boxholm.

När du behöver en elektriker i Boxholm för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 3 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Boxholm rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Östergötland.

Jour elektriker i Boxholm

Om du bor i området omkring Boxholm och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Boxholm och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Boxholm dygnet runt.