Elektriker i Kimstad

Hitta en riktigt bra elektriker i Kimstad. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Kimstad som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Kimstad kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Kimstad för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Kimstad

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Kimstad som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Östergötlands Elservice AB
Kimstadsv. 70
610 20 Kimstad


Head Tech el & automatik installation AB
Backv. 8
610 20 Kimstad


Kimstad El&Tele
Barrskogsv. 8
610 20 Kimstad


Eltech Bt
Kvarnlyckev. 23
610 20 Kimstad

Kostnad och pris för elektriker i Kimstad

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Kimstad du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Kimstad och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Kimstad

Det finns minst ett elteknikföretag i Kimstad som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Kimstad nedan.

Beskrivning: Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Area: 143,87 hektar
Befolkning: 1510, år 2010

Här kan du läsa mer om Kimstad om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Kimstad.

När du behöver en elektriker i Kimstad för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Kimstad rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Östergötland.

Jour elektriker i Kimstad

Om du bor i området omkring Kimstad och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Kimstad och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Kimstad dygnet runt.