Elektriker i Kisa

Hitta en riktigt bra elektriker i Kisa. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Kisa som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Kisa kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Kisa för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Kisa

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Kisa som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

El-Tjänst i Kisa AB
Kalmarv. 6
590 38 KISA


Elmontage AB
St. Torget 4
590 37 Kisa


Ternstedt Invent AB
Enebyg. 50
590 38 KISA


Nen AB
Tvärg. 4
590 37 Kisa


Karlssons Elektriska AB
Västra v. 29
590 37 Kisa


Vennerbergs El
Pinnarp Pinnstugan
590 39 Kisa


Kisa El Service
Kölefors Ekbacka
590 39 Kisa


Stridells El AB
Eriksborgsg. 2
590 36 KISA

Kostnad och pris för elektriker i Kisa

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Kisa du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Kisa och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Kisa

Det finns minst ett elteknikföretag i Kisa som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Kisa nedan.

Beskrivning: Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Area: 402,69 hektar
Befolkning: 3687, år 2010

Här kan du läsa mer om Kisa om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Kisa.

När du behöver en elektriker i Kisa för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Kisa rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Östergötland.

Jour elektriker i Kisa

Om du bor i området omkring Kisa och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Kisa och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Kisa dygnet runt.