Elektriker i Åkarp

Hitta en riktigt bra elektriker i Åkarp. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Åkarp som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Åkarp kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Åkarp för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Åkarp

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Åkarp som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Tofft Installation AB
Stationsv. 1
232 53 ÅKARP


AB Jendrekson
Hasselv. 7
232 52 åkarp


Burlövs Trading AB
Tvärv. 8
232 52 åkarp


Burlövs Elektriska AB
Tvärv. 8
232 52 åkarp


Eltjänst I Burlöv, Jan Törnqvist
Betv. 2
232 53 ÅKARP


Bso Media AB
Byv. 25 A
232 51 ÅKARP


Tofft Installation
Stationsv. 1
232 53 ÅKARP

Kostnad och pris för elektriker i Åkarp

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Åkarp du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Åkarp och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Åkarp

Det finns minst ett elteknikföretag i Åkarp som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Åkarp nedan.

Beskrivning: Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Area: 232,33 hektar
Befolkning: 5617, år 2010

Här kan du läsa mer om Åkarp om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Åkarp.

När du behöver en elektriker i Åkarp för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Åkarp rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Åkarp

Om du bor i området omkring Åkarp och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Åkarp och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Åkarp dygnet runt.