Elektriker i Allerum

Hitta en riktigt bra elektriker i Allerum. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Allerum som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Allerum kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Allerum för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Allerum

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Allerum som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Jr Elservice I Höganäs AB
Allerumsvägen 326
254 76 Allerum


Aarenstrups Elektrolindning AB
Svedbergavägen 67
254 76 Allerum


Allerum El AB
Brödavägen 51
254 76 Allerum


Elkontakten I Skåne, AB
Jonstorpsvägen 225
254 76 Allerum


JC Säkerhet AB
Fåglebäcksgatan 7
254 76 Allerum


Hk:s El - Och Fastighetsservice AB
Björkdalavägen 224
254 76 Allerum


El & Ljudteknik
Allerumsvägen 72
254 76 Allerum

Kostnad och pris för elektriker i Allerum

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Allerum du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Allerum och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Allerum

Det finns minst ett elteknikföretag i Allerum som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Allerum nedan.

Beskrivning: Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Area: 77,94 hektar
Befolkning: 716, år 2010

Här kan du läsa mer om Allerum om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Allerum.

När du behöver en elektriker i Allerum för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Allerum rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Allerum

Om du bor i området omkring Allerum och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Allerum och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Allerum dygnet runt.