Elektriker i Asmundtorp

Hitta en riktigt bra elektriker i Asmundtorp. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Asmundtorp som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Asmundtorp kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Asmundtorp för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Asmundtorp

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Asmundtorp som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Cehå eltjänst
Lantmannav. 7
261 75 Asmundtorp


Oskar Stansgård
Sunnanv. 20
261 75 Asmundtorp


Banér Fastigheter AB
Kustv. 250
261 75 Asmundtorp


Obses One AB
Örstorpsv. 71
261 76 ASMUNDTORP

Kostnad och pris för elektriker i Asmundtorp

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Asmundtorp du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Asmundtorp och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Asmundtorp

Det finns minst ett elteknikföretag i Asmundtorp som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Asmundtorp nedan.

Beskrivning: Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Area: 100,15 hektar
Befolkning: 1562, år 2010

Här kan du läsa mer om Asmundtorp om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Asmundtorp.

När du behöver en elektriker i Asmundtorp för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Asmundtorp rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Asmundtorp

Om du bor i området omkring Asmundtorp och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Asmundtorp och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Asmundtorp dygnet runt.