Elektriker i Åstorp

Hitta en riktigt bra elektriker i Åstorp. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Åstorp som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Åstorp kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Åstorp för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Åstorp

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Åstorp som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Åstorps Elservice AB
Ji-te g. 6
265 38 åstorp


Gleco AB
Vallbog. 1
265 31 ÅSTORP


Solotec AB
Bronsg. 3
265 39 ÅSTORP


Brandteknik I Åstorp, Leif Lekén
Industrig. 13
265 38 åstorp


Jan Eriksson Electro - Support
Tallv. 3
265 32 åstorp


Åstorps Elservice AB
Förrådsg. 8
265 38 åstorp


Daifuku Europe Limited Storbritannien Filial
Ji-te g. 7
265 38 åstorp


Bravida Prenad AB
Persbog. 2
265 38 åstorp

Kostnad och pris för elektriker i Åstorp

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Åstorp du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Åstorp och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Åstorp

Det finns minst ett elteknikföretag i Åstorp som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Åstorp nedan.

Beskrivning: Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Area: 712,32 hektar
Befolkning: 9488, år 2010

Här kan du läsa mer om Åstorp om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Åstorp.

När du behöver en elektriker i Åstorp för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Åstorp rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Åstorp

Om du bor i området omkring Åstorp och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Åstorp och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Åstorp dygnet runt.