Elektriker i Billesholm

Hitta en riktigt bra elektriker i Billesholm. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Billesholm som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Billesholm kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Billesholm för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Billesholm

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Billesholm som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elfirma Lars Östring
Böketoftav. 145
267 72 BILLESHOLM


Jml Isolering HB
Tulpang. 8
267 72 BILLESHOLM


Joniel AB
Östra v. 60
267 74 BILLESHOLM


Seeldo
Läsg. 4
267 71 Billesholm

Kostnad och pris för elektriker i Billesholm

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Billesholm du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Billesholm och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Billesholm

Det finns minst ett elteknikföretag i Billesholm som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Billesholm nedan.

Beskrivning: Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Area: 290,72 hektar
Befolkning: 2910, år 2010

Här kan du läsa mer om Billesholm om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Billesholm.

När du behöver en elektriker i Billesholm för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Billesholm rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Billesholm

Om du bor i området omkring Billesholm och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Billesholm och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Billesholm dygnet runt.