Elektriker i Bunkeflostrand

Hitta en riktigt bra elektriker i Bunkeflostrand. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Bunkeflostrand som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Bunkeflostrand kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Bunkeflostrand för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Bunkeflostrand

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Bunkeflostrand som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

A Hanssons El AB
Nötskrikev. 12
218 33 BUNKEFLOSTRAND


Totalservice i Malmö AB
Fiskaregränd 12
218 38 Bunkeflostrand


Jcpc Jens Christian Persson Consulting AB
Fornminnesv. 17
218 46 BUNKEFLOSTRAND


Stepnik, Mariusz Kazimierz
Ängsrov. 16
218 31 BUNKEFLOSTRAND


Avbrott Elservice Skåne AB
M. Häggström El
Skatv. 38
218 32 Bunkeflostrand


Neo Sverige AB
Ängsrov. 16
218 31 BUNKEFLOSTRAND

Kostnad och pris för elektriker i Bunkeflostrand

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Bunkeflostrand du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Bunkeflostrand och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Bunkeflostrand

Det finns minst ett elteknikföretag i Bunkeflostrand som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Bunkeflostrand nedan.

Beskrivning: Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Area: 362,78 hektar
Befolkning: 10386, år 2010

Här kan du läsa mer om Bunkeflostrand om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Bunkeflostrand.

När du behöver en elektriker i Bunkeflostrand för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 7 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Bunkeflostrand rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Bunkeflostrand

Om du bor i området omkring Bunkeflostrand och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Bunkeflostrand och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Bunkeflostrand dygnet runt.