Elektriker i Dalby

Hitta en riktigt bra elektriker i Dalby. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Dalby som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Dalby kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Dalby för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Dalby

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Dalby som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Strands Eltjänst AB
Sandbyv. 1
247 54 Dalby


Elkedjan
Hällestadsv. 11 -13
247 50 Dalby


Dalby El. Installationsbyrå, Bengt Buregård AB
Hällestadsv. 11
247 50 Dalby


Lärkan AB
Dalby 521
247 94 Dalby


Elmontage i Dalby AB
Pinnmöllev. 9
247 55 DALBY

Kostnad och pris för elektriker i Dalby

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Dalby du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Dalby och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Dalby

Det finns minst ett elteknikföretag i Dalby som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Dalby nedan.

Beskrivning: Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Area: 329,40 hektar
Befolkning: 5708, år 2010

Här kan du läsa mer om Dalby om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Dalby.

När du behöver en elektriker i Dalby för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 5 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Dalby rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Dalby

Om du bor i området omkring Dalby och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Dalby och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Dalby dygnet runt.