Elektriker i Falsterbo

Hitta en riktigt bra elektriker i Falsterbo. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Falsterbo som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Falsterbo kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Falsterbo för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Falsterbo

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Falsterbo som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

El-Kontroll Gert Jönsson AB
Vargavägen 10
239 41 FALSTERBO


El-Kontroll
Vargavägen 10
239 41 FALSTERBO

Kostnad och pris för elektriker i Falsterbo

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Falsterbo du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Falsterbo och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Falsterbo

Det finns minst ett elteknikföretag i Falsterbo som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Falsterbo nedan.

Beskrivning: Falsterbo är en del av tätorten Skanör med Falsterbo på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Falsterbo uppstod på södra delen av Falsterbonäset under 1200-talet och blev under medeltiden en rik och ansedd stad eftersom den låg i ett centrum för handel och sillfiske.

Area: 541,96 hektar
Befolkning: 6937, år 2010

Här kan du läsa mer om Falsterbo om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Falsterbo.

När du behöver en elektriker i Falsterbo för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 2 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Falsterbo rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Falsterbo

Om du bor i området omkring Falsterbo och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Falsterbo och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Falsterbo dygnet runt.