Elektriker i Fjälkinge

Hitta en riktigt bra elektriker i Fjälkinge. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Fjälkinge som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Fjälkinge kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Fjälkinge för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Fjälkinge

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Fjälkinge som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Elservice Bäckaskog
Bäckaskogsv. 162
290 34 FJÄLKINGE


TN Isolering & Plåt
Killevadsv. 19
290 34 FJÄLKINGE


Ideal El Syd AB
Blekevallsv. 1
290 34 FJÄLKINGE


Nymans Isolering o Plåt
Väjlesjöv. 116
290 34 FJÄLKINGE


Pma Installation AB
Alfred Fjelners v. 2
290 34 FJÄLKINGE


Dahl-S El&Bygg
Lisetorpsv. 2
290 34 FJÄLKINGE


Tunbjers Hjälpmedel AB
Klockarbolsv. 7
290 34 FJÄLKINGE


Allservice I Kristianstad AB
Snedstigen 12
290 34 FJÄLKINGE

Kostnad och pris för elektriker i Fjälkinge

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Fjälkinge du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Fjälkinge och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Fjälkinge

Det finns minst ett elteknikföretag i Fjälkinge som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Fjälkinge nedan.

Beskrivning: Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Area: 134,81 hektar
Befolkning: 1690, år 2010

Här kan du läsa mer om Fjälkinge om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Fjälkinge.

När du behöver en elektriker i Fjälkinge för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 8 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Fjälkinge rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Fjälkinge

Om du bor i området omkring Fjälkinge och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Fjälkinge och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Fjälkinge dygnet runt.