Elektriker i Glemmingebro

Hitta en riktigt bra elektriker i Glemmingebro. Du kan hitta professionella och kunniga elektriker i Glemmingebro som du kan anlita för en mängd olika elarbeten och installationer. När du behöver hjälp med elinstallationer i Glemmingebro kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med en rad elektriker. Vi föreslår att du ska få flera offerter från olika elinstallatörer i Glemmingebro för att få det bästa priset och den bästa kvaliteten på elarbetena.

Elektriker i Glemmingebro

Här finns en lista över alla elteknikföretag i Glemmingebro som du kan anlita för elinstallationer och reparationer av elektriker.

Ivarssons Elektriska, Firma
Österleden 1169
270 21 Glemmingebro


Ivarsson Götadal AB
Österleden 1169
270 21 Glemmingebro


Lindros Tapetserarverkstad Eftr.
Ingelstorp 49
270 21 Glemmingebro


Eltre/Sandmarks Installation AB
Österlenv. 280
270 21 Glemmingebro

Kostnad och pris för elektriker i Glemmingebro

Beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation du vill ha utförd och vilken elfirma i Glemmingebro du väljer kan priset och kostnaden för att anlita en elektriker variera avsevärt. Vi rekommenderar att du pratar med några olika elektriker i Glemmingebro och får en uppskattning av arbetet, för att sedan se hur lång tid det kommer att ta och hur hög timlönen för elinstallatören är.

Elektrikerinformation och fakta om orten Glemmingebro

Det finns minst ett elteknikföretag i Glemmingebro som kan erbjuda dig elektriker. Du kan se mer information om staden Glemmingebro nedan.

Beskrivning: Glemmingebro är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Glemminge socken i Skåne, belägen vid Riksväg 9 öster om Ystad. Strax öster om orten finns byn Glemminge-Tågarp. Glemmingebro är främst en bostadsort. Här finns Glemminge kyrka. I byn finns bland annat en livsmedelsaffär, två antikaffärer, ett snickeri och en bygghandel.

Area: 48 hektar
Befolkning: 376, år 2011

Här kan du läsa mer om Glemmingebro om du vill veta mer än bara information om elektriker och elinstallationer i Glemmingebro.

När du behöver en elektriker i Glemmingebro för att få hjälp med olika elinstallationer fanns det totalt 4 olika elföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta en ledig eller lämplig elektriker i Glemmingebro rekommenderar vi att du letar någon annanstans i Skåne.

Jour elektriker i Glemmingebro

Om du bor i området omkring Glemmingebro och behöver en jour elektriker som kan nås dygnet runt kan du prova att kontakta någon av de elektriker som finns i listan ovan. Har du ett elproblem i Glemmingebro och behöver en elektriker snabbt? Flera av våra elfirmor ovan har certifierade yrkesmän åtgärdar alla typer av fel på elinstallation i Glemmingebro dygnet runt.